آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies
آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies
Blog Article
لنفوسیتها در واقع حافظه سیستم ایمنی هستند و به بدن کمک میکنند تا مهاجمان گذشته بدن را به خاطر بسپارند و در صورت حمله مجدد این مهاجمان به بدن، نحوه مبارزه با آنها را یادآوری کنند. لنفوسیتها زندگی خود را در مغز استخوان آغاز میکنند.
ما در کلینیک و آزمایشگاه ساواژنوم آزمایشات ژنتیکی، مشاوره ژنتیکی و توصیه های مدیریت مراقبتی را برای مراجعین ارائه می دهیم. مهارت پزشکان متخصص ژنتیک ما در بررسی اختلالات ژنتیکی شناخته شده یا مشکوک که بر بیماری زایی افراد مبتلا به بیماری خودایمنی تأثیر می گذارد به شما کمک می کند. ما به بیماران در موارد زیر کمک می کنیم:
این داروها سلولهای بتا در لوزالمعده را برای ترشح انسولین تحریک میکنند. ناتگلینید و رپاگلینید جزو مگلیتینیدهایی هستند که در حال حاضر در دسترس هستند.
برخی از تحقیقات نشان دادهاند که فشار خون پایین ژنتیکی است. اگر والدین شما فشار خون پایینی داشته باشند، این امکان وجود دارد که شما این اختلال را از آنها به ارث ببرید.
سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلولها و بافتهای بدن حمله میکند که گویی مزاحم هستند.
تیازولیدین دیونها عملکرد انسولین را در چربی و عضله بهبود میبخشند و همچنین تولید گلوکز را در کبد کاهش میدهند. این دارو شامل روزیگلیتازون و پیوگلیتازون است.
برخی از گلبولهای سفید از نوع فاگوسیتها سلولهای درمان خود ایمنی پاتوژن و سایر سلولهای مرده بدن را شناسایی کرده و آنها در خود هضم میکنند. این سلولهای بیگانه خوار با ایجاد پاهای کاذب به وسیله غشای خود، پاتوژن را احاطه کرده و آن را میبلعند و درون وزیکولهای سیتوپلاسمی خود که دارای انزیمهای تجزیه کننده است وارد کرده و هضم میکنند.
در صورت بروز هر یک از نشانه های اولیه قند خون بالا، حتما قند خون خود را چک کرده و با پزشک خود تماس بگیرید.
یعنی بعد از آزمایش قند خون می توانید به کمک این جدول متوجه شوید که آیا دیابت دارید یا نه.
سلولهای بنیادی در درمان ناباروروی زنان و مردان: هر آنچه لازم است بدانید!
بهترین گیاه برای پایین آوردن قند خون است. این گیاه به تنظیم عملکرد غدد فوق کلیوی کمک میکند و ترشح انسولین را بهبود میبخشد.
در صورتی که علائم و نشانه های کتواسیدوز دیابتی و سندرم هیپراسمولار دیابتی را داشتید، به سرعت به اورژانس مراجعه نمایید.
گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا میکند، زیرا رودهها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.
اختلالات عصبی و عصبی-عضلانی، که بر نحوه ارتباط اعصاب شما با عضلات تأثیر می گذارد